Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Full rulle

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag:

* Gått på föreläsning

* Varit på gymmet

* Handlat mat

* Tvättat

* Lagat mat (med tveksamma resultat)

* Påbörjat städning


Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^

Mindre roligt att ha en lös metalltråd i munnen...jag hade tandställning när jag var yngre och har kvar en tråd klistrad på insidan av tänderna för att de inte ska flytta sig igen. Normalt är den enda nackdelen att jag inte kan använda tandtråd mellan framtänderna, men nu när tråden lossat i ena änden så innebär det söndertrasad underläpp och tunga....aj.

 
ANNONS
 
ulrika

ulrika

22 januari 2009 12:31

Aj!

http://www.colorelle.blogg.se

 
Sassy

Sassy

29 januari 2009 22:26

vilken aktiv dag!

http://eurotrash.blogg.se

 
Ulrika

Ulrika

4 februari 2009 22:11

känner mig också duktig med dagen =)

http://colorelle.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Av himeko - 4 januari 2009 23:17

Har just sett Mamma Mia tillsammans med mina föräldrar. Vissa filmer gör att jag blir sådär härligt glad, bubblig som läsk på insidan. Fast ingen fick höra så mycket av musiken,inte med tre personer som sjunger med. ^_^ ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se