Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

Plugg, plugg, plugg....

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången, någon gång måste jag ju få ihop det där sista lilla poänget till godkänt.

Som en slags "belöning" kommer jag snart att få en ny, fin klänning. Mamma håller på att sy klart ett gammalt projekt. Kommer att bli riktigt härlig när den är klar. ^_^

 
ANNONS
 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

8 januari 2009 15:00

http://www.poladroid.net/download.html

skit kul=)

ja, jag skulle vilja få tg på en polaroidkamera.

http://pyttis.blogg.se

 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

10 januari 2009 16:28

nej de luktar varken gott eller illa på mig..konstigt..inte jobbigt men konstigt..
Och det är kul det där med parfym och person. En av mina favvodofter White Musk är mammas favoritparfym och jag älskar hur den luktar på henne..och andra.men på mig luktar den gödsel.

http://pyttis.blogg.se

 
Sassy

Sassy

12 januari 2009 13:04

Du får visa klänningen när den är klar:)

http://eurotrash.blogg.se

 
Sassy

Sassy

13 januari 2009 20:44

Precis, men det går säkert att sy en liknande själv!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 4 januari 2009 23:17

Har just sett Mamma Mia tillsammans med mina föräldrar. Vissa filmer gör att jag blir sådär härligt glad, bubblig som läsk på insidan. Fast ingen fick höra så mycket av musiken,inte med tre personer som sjunger med. ^_^ ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se