Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Reafynd

Av himeko - 3 januari 2009 19:43

Jag har inte kollat så mycket på rean i år. Dels för att jag inte är i verkligt behov av något och dels för att jag inte orkat kolla runt så mycket.

Men idag hittade jag ett litet fynd som fick följa med hem. En grön, finstickad tröja från Futurart. Mestadels ull och cashmere och en liten aning akryl. Söt detalj med knapparna längs med ringningen och dessutom ett bra pris. Bara 99:- för en tröja som kommer att användas mycket, dessutom passar den perfekt till min skotskrutiga, gröna kjol från Lindex. ^_^


Sedan hade jag turen att få tag i det sista exet av filofaxblad med en vecka per uppslag (i mini-format) på akademibokhandeln. Extrem tur för mig eftersom jag verkligen inte skulle klara mig utan min kalender, jag glömmer till och med saker som jag faktiskt har skrivit in. Nu ska jag bara plocka in det nya året i min lilla röda filofax, det enda jag köpte för min första lön den första gången jag sommarjobbade (usch, vad förståndig jag var på den tiden).

 
ANNONS
 
Becca

Becca

3 januari 2009 20:04

snygg färg!

http://www.pinkbecky.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se