Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

En blivande klänning

Av himeko - 3 januari 2009 19:26

Min kusin var på bröllopsresa i Kina innan jul. Jag passade på att beställa lite tyg till en klänning, det är ju lite billigare där. Ett klarrött tyg ville jag ha och det fick jag verkligen. Bilderna gör inte riktigt tyget rättvisa, varken i lyster eller färg. Nu måste jag bara komma på en fin modell att sy, siden är ju lite halkigt så det får inte bli för komplicerat. ^_^

 
ANNONS
 
Katja

Katja

3 januari 2009 20:05

Kan säkert bli supersnyggt :)

http://candygal.blogg.se

 
Sassy

Sassy

4 januari 2009 11:35

Vilket vackert tyg!

Jag stickade en halsduk för en så där 10 år sen, den blev väl bra, men det var ju inget avancerat. Nu vill jag lära mig att sticka häftigare saker!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se