Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Premieredusch

Av himeko - 2 januari 2009 22:13

När jag kom hem efter att ha jobbat hela eftermiddagen så hade mina föräldrar lyckats få ihop det sista på duschen på nedervåningen (dags att fira med andra ord, det har tagit runt tre år sedan de rev ut allt från gästtoaletten och bra länge har det bara varit klart med handfat och toalett). Så nu har jag agerat försökskanin och kollat var det rann vatten under dörrarna och sedan ätit goda mackor; mammas hembakade bröd med julskinka och god ost. ^_^

Nu sitter jag och bläddrar runt lite på deviant art, kollar på inspirerande  bilder och funderar på att ta lite foton.

 
ANNONS
 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

3 januari 2009 17:04

åh så lyxigt det ser ut!

oj har inte ens tänkt på det där med bakterier i dessa tider och smågodis..dock tror jag i så fall den mängden bakterier är ganska så konstant året om..

http://pyttis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se