Direktlänk till inlägg 27 december 2008

En dag i Göteborg

Av himeko - 27 december 2008 22:12

Idag var jag, min bror och föräldrarna i Göteborg och hälsade på farmor och farfar. Dessutom var min faster och en av mina kusiner där, roligt eftersom det inte är särskillt ofta vi lyckas träffas. ^_^

Dessutom var vi en sväng på Allum innan, och jag fick en fin liten trikåklänning från Resteröds av mamma. Svart med kort ärm och en knapp framtill i ringningen.

Nu sitter jag och kollar på tv/läser lite varierat. Ska börja på en ny bok jag köpte tidigt i höstas men inte haft tid att läsa, det blir inte så mycket över till annat än skolböckerna.

 
ANNONS
 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

27 december 2008 22:29

jag har faktiskt aldrig läst böckerna så jag behövde aldrig bli arg eller besviken över detaljer =)

http://pyttis.blogg.se

 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

29 december 2008 12:52

låter som en söt klänning vännen!
Mår bätre idag men känner mig weird..ont i hela kroppen..att kräkas några gåbger är väre än ett styrkepass...haha

http://pyttis.blogg.se

 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

1 januari 2009 22:32

tack gumman! massa nyårsdagskramar till dig!

http://pyttis.blogg.se

 
Sassy

Sassy

2 januari 2009 18:47

Gott nytt år i efterskott!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se