Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Annandag...

Av himeko - 26 december 2008 21:08

Här har det inte blivit mycket skrivet på sistone. ^_^

Nu är jag hemma hos mina föräldrar så här över jul, så jag har inte min egen dator att skriva på.

Har fått massvis med god julmat, många fina julklappar och idag har jag träffat kompisar och spelat brädspel. Ska försöka ta lite bilder på klapparna någon dag.

Har bland annat fått en ny, snygg handväska  som jag kollat på flera gånger det senaste året och en Ultimate Collectors Edition av filmen A Nightmare Before Christmas (en av mina favoriter), men ni får veta mer när det kommer bilder. ^_^

Ha en god fortsättning!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se