Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Utmaning: egoboost

Av himeko - 18 december 2008 23:11


Sassy utmanade alla bloggare att lista fem saker man tycker om med sig själv.En ganska rolig utmaning, så här kommer en lista...

Lista fem saker du tycker om med dig själv:

1. Jag tror på mig själv (åtminstone 99% av tiden).
2. Jag är snäll (mot alla som inte bevisat att de inte förtjänar det).
3. Jag är kreativ.
4. Jag är bra på att skapa med mina händer.
5. Jag har min egen stil och smak.

Jag fortsätter i samma stil och utmanar ALLA som läser det här inlägget att ge sig själva en egoboost. ^_^

 
ANNONS
 
Sassy

Sassy

25 december 2008 19:28

Åh, vad kul att du gjorde utmaningen!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se