Direktlänk till inlägg 18 december 2008

LÅÅÅÅNG frånvaro...

Av himeko - 18 december 2008 20:02

Jag har haft en stor inlämning, en betygsgivande dugga (vilket är SÅ fel eftersom betyget innebär att det är en tenta, som alltså borde skrivas under tentaveckan) och en redovisning att pilla med. Plus en förkylning på det.

Nu är det tentavecka så jag har mest suttit klistrad vid böckerna hela tiden.


Till er som verkar tro något annat; NEJ, jag är inte naken på julkortet. Jag har både BH och en tubtopp på, men jag har sett till att täcka det mesta med molnet och redigerat bort resten.

Nakenbilder på bloggen...kommer INTE att hända...


 Nu ska jag passa på att slå in någon mer julklapp, har tappat tidsuppfattningen såpass att jag i förmiddags trodde benhårt på att det var fredag...men snart går det över. Har min sista tenta för perioden på lördag (tidigt i år) och sedan ska jag bara ta det lugnt fram till julafton. ^_^

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se