Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Advent

Av himeko - 30 november 2008 13:41

Äntligen är det dags att mysa med levande ljus, glögg och pepparkakor. ^_^

Min bror har varit här en sväng och provat glögg med mig, både Kiviks Tranbärsglögg med ingefära och chili (som var riktigt god) och Dufvenkrooks Hjortron (som är ännu godare och en väldigt trevlig omväxling till "vanlig" glögg ).

 
ANNONS
 
Sassy

Sassy

7 december 2008 15:08

Vet du vad? Jag bestämde mig för att tigerklänningen är för snygg för att bara vara sommarklänning, så det fick bli den!

http://eurotrash.blogg.se

 
Sassy

Sassy

17 december 2008 18:08

Åh, ingen dålig anksamling du verkar ha!

Jag köpte draperiet och ankorna på Lagerhaus!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se