Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Årets julkort

Av himeko - 28 november 2008 11:08

Igår började jag fixa med årets julkort, det som familjen skickar ut till släktingar och så. Själv brukar jag bara skicka några få till kompisar, så då blir det oftast köpta.

I år blir det en hel del redigering, både med att lägga till saker (moln) och att ta bort en del (axelband). Bilden är bara ett litet klipp från det stora kortet, men det känns som om jag har en lite ovanligare och roligare idé i år än vad jag normalt har. ^_^

 
ANNONS
 
Matilda

Matilda

30 november 2008 20:18

ser bra ut :D

http://matildafrisk.blogg.se/bloppis

 
ulrika

ulrika

1 december 2008 09:38

Coolt med personligt julkort!

http://www.colorelle.blogg.se

 
Crew@JKIBMM.se

Crew@JKIBMM.se

18 december 2008 07:55

Hahah.. eru nakenfis ellääää!!! usch.. :S
www.JKIBMM.se

http://www.JKIBMM.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se