Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Ny vecka

Av himeko - 27 oktober 2008 08:25

Dags för en ny vecka, med nya kurser, ny kurslitteratur (fy vad dyrt det blir) och nytt schema. Verkar intressant nog inte ha något på tisdagar, men det är säkert där de planerar att trycka in labbar och annat så att vi aldrig får komma hem innan 17.

Nåja, ska bli intressant att se hur kurserna verkar, första dagen brukar ju åtminstone vara halvlugn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

manda

27 oktober 2008 14:54

Är du också sugen på att få hem gratis presenkort från Kicks eller Make up Store i brevlådan, bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka här och bli medlem:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=99969

Skulle du vilja få hem gratis presentkort från hm, gina tricot och jc direkt hem i brevlådan bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka dig in här och bli medlem:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=128

Skulle bli jätteglad om du blev medlem via mina länkar:)

Hoppas du får en bra dag:)

 
HannahSthlm

HannahSthlm

27 oktober 2008 17:12

Jaaa..fy vad det är dyrt med kurslitteratur:/ Hoppas du har en fin måndag annars!:)

http://www.hannahsthlm.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se