Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Nagellackremover

Av himeko - 23 oktober 2008 23:24

Ett av projekten i miljökursen var ett självförbättringsprojekt. Vi skulle förändra något i våra liv eller få någon annan att ändra sina vanor. Eftersom jag redan är en relativt god miljövän (även om jag är långt ifrån perfekt) så hade jag svårt att hitta något bra att förändra.

Till slut hittade jag en miljövänlig(?) nagellackremover från Depend. Mitt projekt blev helt enkelt att byta till den och testa om den var sämre eller bättre än den remover jag använt tidigare. Resultatet? Jag tycker att den miljövänliga removern fungerar bra, så jag tänker använda den hädanefter. Dubbel vinnst, jag får en bra remover och jag förstör miljön mindre (och nej, mina naglar håller inte utan lack). ^_^  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se