Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Trött

Av himeko - 29 september 2008 22:37

Jag är helt galet trött nu. Har ägnat dagen åt att vara i skolan och på kvällen tvättade jag det sista av min smutstvätt. Nu ska jag bara sortera igenom en hög med gamla papper så är jag ett steg närmare ordning igen. ^_^

Men nu är det sovdags för mig, så kanske jag blir av med den eländes huvudvärken.

 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

3 oktober 2008 16:34

Missa inte chansen att vinna Hösten snyggaste snaekers. Allt du behöver göra är allt lämna en kommentar i detta inlägg:
http://justlikealexandra.blogg.se/2008/october/tavling.html#comment

Så är du med o tävlar!

Lycka till... Kramar Alexandra

http://justlikealexandra.blogg.se

 
bitte

bitte

4 oktober 2008 13:51

Var gärna med och skänk en slant till min rosabandet insammling
Är vktigt att vi hjälper till

länken hittar du i menyn på min blogg

http://blondiesliv.blogg.se

 
HannahSthlm

HannahSthlm

8 oktober 2008 19:58

Kul att du är med i Freeze-tävlingen!:-)

http://hannahsthlm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se