Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Bortskämd

Av himeko - 13 augusti 2008 21:49

Igår fikade jag med en kompis som jag inte träffat på över ett år. Det var riktigt kul att träffa henne igen. Egentligen borde vi väl ha kunnat träffas mer, men våra scheman verkar vara konstant osynkade.


Idag har jag passat på att skämma bort mig själv. Efter jobbet var jag iväg och fick en helkroppsmasage, så just nu känner jag mig precis så rörlig som jag alltid vill vara (inga knakande leder här). Jag har precis tagit ett långt bad, och ägnat mig åt lite manikyr. Mina stackars naglar är inte mycket att ha just nu, Volvo sliter ordentligt på dem (starka rengöringsmedel + att slå i naglarna ofta = KORTA naglar). Passade på att låna mammas nagelpoleringsfil (vet inte vad den hete, men det blir som en skyddande vaxhinna på nageln. Nu väntar jag på att nagellacket ska torka så att jag kan lägga på överlack och sedan gå och sova.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se