Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Fin namnsdagspresent

Av himeko - 12 augusti 2008 21:22

Jag fick en namnsdagspresent av mamma idag. Den här fina burken som jag har tittat på en massa gånger men aldrig köpt eftersom den är lite för dyr att köpa bara för att den är fin. Nu har jag i varje fall fått den, så när jag kommer hem till Göteborg tror jag att mina tépåsar ska få bo i den. Då slipper de stå i mitt lilla köksskåp där jag inte orkar plocka fram dem.

Jag kommer helt enkelt att dricka massor med té nu när de kan stå framme i en fin burk. ^_^

(Ledsen för den tråkiga bilden, enda stället i mitt rum med någorlunda ordning.) 

 
ANNONS
 
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

12 augusti 2008 23:07

åh den var ju hur fin som helst!

fick ditt mail - skickar din vinst imorgon!
roligt att du bor i skövde just nu, bor bara 3 mil därifrån.
kram

http://pyttis.blogg.se

 
Johanna

Johanna

12 augusti 2008 23:33

sv: Tack, fastnade för den direkt!

Vilken söt burk, jätte fin! Är det olika landskapsblommor eller bara olika blommor?
Sov gott!

http://myzjojo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se