Alla inlägg under juli 2008

Av himeko - 5 juli 2008 08:34

http://hannahsthlm.blogg.se/ finns en tävling där man kan vinna det här söta peace-halsbandet. Så passa på att tävla. ^_^

Av himeko - 4 juli 2008 23:56

Med min frisyr (eller brist på frisyr) krävs inte så många klippningar/år. Idag var det dags, så nu är mitt hår 5-6 cm kortare och betydligt piggare. Frisyren är densamma, lång och ljus...finns inte så mycket annat som kan beskriva den.

Imorgon ska jag på min kusins konfirmation så just nu har jag lite klädångest. Jag vet att jag ska ha min nya, svarta sidenklänning, men eftersom konfirmationen (troligen) hålls utomhus så behövs något extra ombyte.  Det är ombytet som ger ångest för tillfället...och skorna. Blir det sandalväder? Ballerinas? Gympaskor (orienteringskonfirmation så inte helt otänkbart)? Tacksamt i varje fall att klänningen fungerar med "allt" (jag är verkligen förälskad i den, på det där underbart ytliga sättet).

Nu är det sovdags så att jag orkar upp i tid...god natt och sov gott... 

Av himeko - 3 juli 2008 21:37

Idag känner jag mig lite småduktig sådär (egentligen helt oförtjänt). Efter jobbet låg jag i solen en bra stund och läste (skönlitteratur....fy på mig). Sedan lånade jag ut min lägenhet (eller rättare sagt lämnade nyckel till dem som ska låna). Har varit ute och sprungit ett varv (oimponerande 6 km) och gått ett. Nu sitter jag och gottar mig med en härligt röd fruktsallad, massor av gott i form av jordgubbar, hallon och vinbär från trädgården och mumsigt granatäpple (plus en sked härligt onyttig vaniljvisp).

Om jag lyckas ta mig samman tillräckligt ska jag nog gå och sy klart mina omlottbyxor när jag ätit upp fruktsalladen. Ska bli intressant att se hur det fungerar. ^_^ 

Av himeko - 2 juli 2008 21:23

Efter jobbet idag gick jag på klänningsjakt igen, den här gången blev det napp...men kanske inte riktigt rätt ändå. Resultatet blev inköp av en jättehärlig sidenklänning...i svart. Hur fin som helst men inte lämplig att gå klädd i på bröllop. Har en känsla av att den kommer att bli välanvänd i varje fall. Snygg i ryggen, stora, härliga fickor och kanske bäst av allt att den är helt i siden. ^_^

Nästa affär gav resultat den med och i det här fallet en fullpoängare. Höga klackar i både silver och guld, perfekt för människor med beslutsångest (jag) eftersom man kan ha dem till nästan vad som helst (och inte behöver bestämma sig för silver/guld). Att de dessutom var bekväma och inte fick mina fötter att se ut som kassler (normala resultatet av skor med remmar eller så) är ju inte heller någon nackdel.

Fick ett par söta små örhängen av min snälla mamma också. De matchar en ring hon gav mig i present till midsommar. Söta små vaniljgula blommor med silverfärgad baksida. Riktiga sommarörhängen med andra ord.

Ovido - Quiz & Flashcards