Alla inlägg under juni 2008

Av himeko - 13 juni 2008 22:51

Har varit en stressig dag idag (bortsett från på jobbet då). Efter fredagsmöten som drog ut på tiden så kastade jag mig upp och bytte om innan jag gick bort till centrum för att få skjuts till studentfirande.

Men det är roligt att fira studenter (roligt att fira vad som helst) och nu ser jag fram emot att hjälpa till med hennes håruppsättning till balen på söndag.

Av himeko - 12 juni 2008 22:58

Efter att jag slutade jobba åkte jag och mamma först till Skara för att kika lite i affärer där, framförallt då en mysig liten butik som heter Soho där jag har hittat fina klänningar tidigare (är på jakt efter något fint att ha på ett bröllop). Tyvärr hittade jag inget, såjakten går vidare. 

Efter det åkte vi till Götene en sväng för att hälsa på mormor. På vägen tittade vi in i en affär vid torget och där hittade jag en söt bolero/kofta i vitt. Helt perfekt eftersom min svarta behöver lite ledigt, sedan är ju vitt finare på sommaren också.

Nästa steg....tillbaka till Skara och min brors flickvän som varit snäll och tagit med några av mina saker som jag glömde i Gbg (imponerande med tanke på hur mycket packning jag har med). Nu har jag i varje fall fått både locktången och min chalmersmössa (och lite annat smått).

Av himeko - 10 juni 2008 21:53

Kände mig inspirerad av mitt förra kollage, så jag tänkte tänka ut lite fler outfits som passar med några av klockorna. Jag börjar med en härligt turkos outfit där UN Blue skulle smälta in perfekt. Härliga nyanser som får mig att tänka på vykort från tropiska stränder. ^_^

Allting utom klockan finns på ModCloth. 

Av himeko - 9 juni 2008 23:00

Man kan tycka att jag skulle ha vant mig förra året, men icke. Det är fortfarande fruktansvärt plågsamt att släpa sig upp klockan kvart över fem, packa ned lite mat och annat i ryggsäcken och trampa iväg mot jobbet. Tungt att börja jobba 06:30 när jobbet i stort går ut på att titta på arbetande maskiner när allt fungerar som det ska (eller arbetande underhållspersonal när det inte gör det).

Funderar på om jag skulle försöka komma på något pyssligt att göra på jobbet de timmar jag ändå bara sitter och stirrar...vika origami eller så. Efter en hel sommar borde jag ju i varje fall vara grymt bra på att vika svanar. :P

Nu är det i varje fall sovdags så att jag har en dräglig chans att släpa mig upp imorgon. 

Av himeko - 9 juni 2008 22:50

Eftersom Therese just nu har en tävling där man kan vinna en valfri produkt från Triwa.se blev jag lite inspirerad. Jag skulle gärna vilja ha klockan White Delight, och eftersom jag alltid måste ge mig själv tillräckligt med goda själ för att köpa något (inte särskillt sannolikt att jag vinner) så bestämde jag mig för att göra en liten midsommar-outfit där klockan passar in.

Klänningen från Hunky Dory är en riktig midsommardröm som jag gärna skulle ha på mig. Accessoarerna finns allihop hos Forever21 och jag är framförallt förtjust i den charmiga väskan.

Av himeko - 8 juni 2008 22:41

Eftersom det var så fint väder i morse bestämde vi (jag och mina föräldrar) oss för att åka en sväng till en badplats där vi ofta var när jag och min bror var små, Svalnäs kallas den. Närmare två kilometer sandstrand och långgrunt är inte helt fel. ^_^

När vi kom dit visade det sig att det blåste "en aning" med stora vågor som följd. Hur härligt som helst att bada och leka i även om det blev mer eller mindre omöjligt att simma .

Dessutom var det ett gäng kite-surfare där som man kunde kika på. Ser så härligt ut med alla höga hopp (förbannad vare den dag min ergonomikurs började, jag vet ju hur det sliter på kroppen) .

Efter det blev det ännu ett försök till baluppsättning i L's hår, efter komentarer om att det skulle se bättre ut med mindre löshår (det gjorde det INTE) och sedan en god middag. 

Av himeko - 7 juni 2008 23:07

Efter en hel dag med svettig inpackning i garderoben (det blir varmt på övervåningen hos mina föräldrar), solande på gräsmattan och kvällsdopp i härligt, kallt sjövatten så skulle det vara mysigt med ett härligt bad. Det här "gelebadet" skulle kanske inte vara helt fel. Till det något gott att dricka, gärna med isdiamanter i glaset, en klubba med äkta guld i och mysig belysning som skiftar färg.

 Allt finns att köpa på CoolStuff.


Av himeko - 7 juni 2008 21:56

Har inte riktigt haft ork att skriva (eller något att skriva om för den delen) det senaste. Har förutom tentaperioden ordnat en spexhajk, läs: handlat mängder med mat, och packat ihop mina grejer och flyttat till mina föräldrar över sommaren eftersom jag bara fick jobb här. Så nu har jag fått in det mesta i min garderob här och lyckats ställa upp datorn (stor stationär går inte riktigt ihop med ett litet och ganska gammalt skrivbord).

Åkte iväg en sväng och tog ett kvällsbad och åt en glass, så nu har vi ganska nyss kommit hem.

Nu när jag i princip bara ska sommarjobba kanske det blir lite mer tid över till bloggandet (man kan ju alltid hoppas).

Ovido - Quiz & Flashcards