Alla inlägg under april 2008

Av himeko - 3 april 2008 23:12

Har haft riktig myskväll nu, med fotbad, ansiktsmask, doftljus osv. Fötterna känner sig faktiskt lite gladare igen bortsett från ett par blåsor efter dagens misshandel (VARFÖR klarar mina fötter inget annat än mina joggingskor??), ska förhoppningsvis gå att springa en sväng imorgon.

ANNONS
Av himeko - 3 april 2008 18:51

Efter dagens föreläsningar fick jag gå ned på stan och hjälpa min bror och hans flickvän med idéer på kläder de kan ha på kusinbarnets dop. Riktigt kul att agera lite "personal shopper" åt dem, även om det inte resulterade i några inköp (fanns helt enkelt inget snyggt som passade till ett dop).

Själv köpte jag en rosa (jag vet, ROSA) bastopp. Första försöket att bära rosa som jag gjort på många år (om man bortser från en ab min mammas kavajer som det händer att jag lånar ibland). Söt som socker är den i varje fall, men jag får se hur mycket den används i slutänden.

ANNONS
Av himeko - 2 april 2008 11:17

Så här söta armband kan man vinna om man har tur. ^_^

Själv är jag verkligen sugen på ett av dem eftersom det skulle vara roligt med något färgglatt att ha på armen till sommaren. Smycken är ju något som studentekonomin tyvärr sällan räcker till efter hyra, kurslitteratur och mat. Ett av de här armbanden blir i varje fall snyggt ensamt eller tillsammans med fler armband (gärna flera av samma modell). Även om jag aldrig vinner något så kan man ju hoppas på lite tur den här gången.

Tävlar gör man här:

http://mode.feber.se/art/44534/tvla__vinn/ 

Av himeko - 1 april 2008 12:16

Idag är vädret grått. Av någon anledning verkar det ha smittat av sig på stora delar av mig. Efter säkert 20 minuters rotande i garderoben är det enda jag hittat som jag ens kan tänka mig att ha på mig en grårutig skjorta och samma gamla jeans som alltid. Samma sak efter rotande bland mina smycken, bara ett i silver som var tänkbart. Jag har verkligen försökt få på mig något rött eller grönt (mina normala favoriter på kläder) men det går bara inte, jag ser ut som en katastrof vad jag än gör idag. Så det är bara att ge upp, blir gråa kläder och grå ryggsäck. Idag fungerar det helt enkelt inte med färg.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se