Alla inlägg under april 2008

Av himeko - 13 april 2008 21:01

Eller egentligen kanske jag inte är så sjuk, bara ynklig. Har haft hosta i över en vecka nu och det är inte det minsta roligt. Går inte att springa eller anstränga sig på något sätt (resulterar i jobbiga hostattacker). Funderade ett tag på om det kunde vara någon udda, tidig släng av pollenallergi, men eftersom allergimedicin inte verkade ha någon direkt inverkan så antar jag att så inte är fallet. Jag vill i varje fall vara frisk så jag kan motionera, och orkar med allt skolarbete (har ingen lust att halka efter). Nu ska jag sluta gnälla...

ANNONS
Av himeko - 12 april 2008 20:59

Ikväll är det fest. ^_^

Några kompisar har varit i Australien en sväng (tror det är runt 7 månader), men nu är de hemma. Ska bli riktigt roligt att träffa dem igen och höra hur roligt de har haft det. 

ANNONS
Av himeko - 11 april 2008 14:20

Idag har jag mest tagit det lugnt. Har blivit en del musiklyssnande, pluggande, slappande och lite spel. Inget ansträngande över huvud taget, så får jag se om den eländes hostan kan gå över (känns lite jobbigt att inte kunna springa).

Orkar inte pilla med bilder heller... 

Av himeko - 10 april 2008 11:46

Efter att ha letat som en galning efter kläder som både sitter bra på mig och passar på ett barndop så har jag äntligen hittat den där perfekta klänningen. Efter tips från mamma hittade jag en liten butik som säljer kläder från Object, bland annat en helt underbar jeansklänning. Nu hänger den på en galje på min garderobsdörr och ser fin ut.

Det blev faktiskt en hel del shopping i slutänden, förutom jeansklänningen så köpte jag en fin sommarklänning från H&M. Lyckades dessutom pricka två klassiska ursäkter "den kommer att bli så fin när jag får lite färg" och "den är ju så billig". Söt är den i varje fall, vit botten med ett fyrverkeri av blommor i gult, orange, rosa och grönt. Dessutom ganska enkel i modellen, smock upptill, axelband som kan knytas för att anpassa längden och lite lagom vidd i kjolen.

Jag fick dessutom tag i en slät, svart bomullskofta från Rut för 49:- (jag behövde en, så inget impulsköp pga lågt pris där, men nästan löjligt billigt). Sedan fick jag tag i en helt underbar liten mjukiskanin som ska bli doppresent och en stor, härlig blomma att ha på jackan/tröjan/något annat som behöver piffas upp.

Ska se om jag orkar ta lite bilder imorgon. 

Av himeko - 9 april 2008 21:20

Jag brukar inte direkt älska rosa som färg (troligen eftersom jag tyvärr inte klär i det), men det här armbandet är ju nästan hur sött som helst (jag gillar Tingeling). Nu kan man vinna det i en tävling och eftersom tävlingar är roligt så tänker jag passa på att vara med.

Tävlar gör man här:

http://hannahsthlm.blogg.se/ 

Av himeko - 6 april 2008 19:49

Idag har det varit lite regnigt, men ändå inte särskillt kallt. Så de här sakerna hade passat mig perfekt. Lite sött och tjejigt utan att bli så mycket att det ser fel ut (ja, sött ser konstigt ut på mig).

Regnkappa är nog det enda som fungerar när Göteborgsvädret är som det brukar vara (paraplyer blåser sönder ganska snabbt), väskan är stor nog för att skissblock och pennor ska gå ned ihop med allt annat livsnödvändigt, och smycken är ett bra sätt att få till "det lilla extra". Att dessutom lukta som en god kaka är ju inte heller fel för att pigga upp. 

Av himeko - 5 april 2008 19:42

Idag kom mina föräldrar hit en sväng, bland annat för att hälsa på farmor och farfar. Jag och mamma passade på att ta en sväng på stan för att se om hon kunde hitta något snyggt jag missat (jag måste ju fortfarande hitta något till dopet). Det visade sig att jag faktiskt inte hade missat så värst mycket, modet just nu passar helt enkelt inte på mig.

Av himeko - 4 april 2008 19:40

Idag var vi i Vera inbjudna för att kika på Bob-spexarnas genomkör. Verkade riktigt lovande, så det ska bli riktigt roligt att se det "på riktigt" med scenkläder och allt om några veckor. ^_^

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se