Direktlänk till inlägg 21 april 2008

En perfekt dag?

Av himeko - 21 april 2008 20:21

Idag är en sådan där dag när allting bara känns bra. Först och främst för att det har varit varmt och skönt och strålande solsken. Passade på att springa ett varv i kortärmat. Ovanligt nog har jag nämligen inte haft all tid med dagsljus uppbunden på föreläsningar.

När jag kom hem från den där enda föreläsningen hade jag dessutom fått post. Jag vann en tävling för ett tag sedan och nu har jag fått hem ett svart armband med peacemärke från coco.se.

Nu är det däremot dags för mitt stora problem, att packa inför finlandsresan med spexet. Ska lyckas få ihop två uppsättningar finkläder, kläder till scenarbete, kläder att åka buss/båt i osv. Dessutom ska packningen helst inte ta någon plats och vara lätt att bära runt på. Jag är inte helt säker på hur det ska lösas, men på något sätt får det gå. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himeko - 8 mars 2009 22:20

Nu flyttar jag hit. Förhoppningsvis till en blogg som fungerar bra. Hoppas att ni följer med och fortsätter läsa. ^_^...

Av himeko - 27 februari 2009 22:16

...att hitta en ny blogg. Annars beror bristen på uppdatering mest på att nästan all min vakna tid går åt till mattestudier. Känns inte helt roligt att skriva om varje dag direkt. ^_^   ...

Av himeko - 20 januari 2009 11:25

Idag har jag: * Gått på föreläsning * Varit på gymmet * Handlat mat * Tvättat * Lagat mat (med tveksamma resultat) * Påbörjat städning   Känner mig väldigt duktig som faktiskt har lyckats göra det mesta jag hade tänkt hinna med. ^_^ Mindre roligt a...

Av himeko - 18 januari 2009 23:21

Har haft en tung vecka. Först matteplugg nästan alla vakna timmar, och sedan tenta igår på morgonen. Direkt efter tentan fick jag gå iväg och hjälpa till med  min brors flytt till ny lägenhet...med andra ord närmare 7 timmar av att städa den gamla. E...

Av himeko - 6 januari 2009 19:01

Idag är det bara massvis med pluggande som gäller. Närmare bestämt mitt favorithatämne; MATTE. Med tanke på vilken utbildning jag valt så är det nog så att jag gillar att plåga mig själv. Tragglar tal och hoppas på att det ska fungera den här gången,...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se