Alla inlägg under mars 2008

Av himeko - 20 mars 2008 20:23

Finns alltid mycket jag skulle vilja ha, men det mesta är ju väldigt "just nu". Här kommer i varje fall en lista på sådant jag gärna skulle vilja ha.


*Snickarbyxor (de klassiska från Lee, någon som vet var det finns?).

*Ljusa skor, gärna ett par vita converse eller liknande.

*En stor handväska, svart och helst i skinn.

*Stora sjalar, gärna en blommig och en enfärgad svart.

*En ljus kofta att ha i sommar.

*En "söt" klänning att ha på dop, konfirmation och student nu i vår (allt händer på en gång).

*En ny, vid kjol, går aldrig att ha för många fina kjolar.

*En fin vårkappa, antingen en härligt ljus eller en snygg svart. 


Vill nog egentligen ha mer, men det här är det som jag verkligen vill ha just nu.

Av himeko - 20 mars 2008 19:58

Nu är tentaperioden avklarad, så nu är det dags att plugga inför omtentorna nästa vecka. Jag är inte riktigt säker på vilken av de tre tänkbara tentorna jag ska skriva, men det blir nog hållfasthet.

Av himeko - 19 mars 2008 20:07

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. ^_^

Skönt att bli lite bortskämd och slippa laga mat själv. Dessutom är det påsk och mammas födelsedag ska firas, så det blir mycket god mat den här helgen. 

Av himeko - 10 mars 2008 12:25

Två dagar till tenta och som vanligt börjar jag få tentaångest. Kanske går bättre den här gången ändå, normalt sett drabbas jag av ångesten först när jag sitter på tentan. Man kan ju alltid hoppas.... 

Av himeko - 7 mars 2008 09:42

Jag skulle gärna köpa den här väskan om jag hade pengar nog. Passar mig perfekt, men studentekonomin tillåter inte riktigt inköp i den prisklassen. Så väskan får vara en dröm om ingen spontant går fram till mig och ger mig 3000 att shoppa för.

Smycken är kanske lite mer i min prisklass och de här söta sakerna skulle jag gärna ha i smyckesskrinet. Jag kan självklart inte lägga en massa pengar på smycken heller. Nackdelen med att vara student är att de pengar som finns kvar efter hyra, mat och kursliteratur knappt täcker det man verkligen behöver.

Den här månaden blir huvudinköpet en klänning att ha på mitt kusinbarns dop och kanske när bekanta tar studenten innan sommaren. Kanske den här från Ellos eftersom jag inte riktigt har tid att springa på stan och leta. Har beställt den, men är inte säker på hur bra jag passar i den (av någon anledning ser jag inte riktigt klok ut i "söta" kläder).

Alla smycken och väskan finns att köpa på Accessora.

Av himeko - 6 mars 2008 08:01

Shopaholicmamman har en ny tävling där jag faktiskt gärna skulle vilja vinna. Vinnaren får nämligen en valfri klocka från Tritoni. Jag vill en "orange revolution" eftersom det är en färg jag verkligen gillar och det skulle vara en härlig färgklick på handleden. Men med min ekonomi skulle jag aldrig köpa den själv eftersom den bara passar till den svarta/vita/orangea/bruna delen av min garderob (plus enstaka andra plagg) och för att jag hela tiden tänker att min 10 år gamla och repiga klocka duger bra eftersom den fortfarande går (det är inget egentligt fel på den, bara svårt att se vad den visar, plus att den som sagt börjar bli repig).

Tävlar gör man i varje fall HÄR:

http://shopaholicmamman.blogg.se/1204532681_tvling_vinn_en_valfri.html 

Av himeko - 5 mars 2008 10:12

Idag är det soligt och fint ute. Hade det varit sommar och varmt hade jag gärna haft en fin kjol, som den här från H&M. Vitt och brunt i en skön sommarblandning som skulle passa mig alldeles utmärkt.

Av himeko - 4 mars 2008 10:59

Kommer att lägga in absolut högsta växeln på vårt busskur-projekt den här veckan, så vi får se hur mycket bloggande det blir. Ska försöka skriva varje fall idag. Nu ska jag återgå till rapportskrivandet.

Skapa flashcards