Alla inlägg under februari 2008

Av himeko - 16 februari 2008 18:07

Andra föreställningen för våren, kan inte säga mer än att det mesta fungerade som det skulle. En kompis från Stockholm är här och kollade (tillsammans med sin sambo). De verkade tycka att det var ganska roligt, så det är ju ett bra tecken.

Efteråt var det jubileumskalas för Veraspexet. Fem år och fem superbra uppsättningar, och spexet utvecklas fortfarande.  ^_^

Av himeko - 15 februari 2008 17:57

Spexets startade upp ordentligt för våren och det mesta gick riktigt bra. Bortsett då från ett trasigt bord och ett par brutna högafflar (de är gjora av plaströr, liggunderlag och silvertejp). Inget som inte går att laga till imorgon i varje fall.

Av himeko - 14 februari 2008 14:35

Har märkt förvånansvärt lite av alla hjärtans dag i år. Ett av caféerna på skolan delade ut gelehjärtan, men i övrigt har jag inte sett den allmänna hysterin med par som sitter och gullar i varenda gathörn och rosor som delas ut till höger och vänster.

En ganska händelselös dag i största allmänhet helt enkelt. Hade näst sista krokin idag, körde en serie med enminutare på slutet och det är fascinerande hur mycket man kan få fram på en minut när man måste om man tänker på hur lite det blir när man har tre minuter. 

Av himeko - 13 februari 2008 14:30

Hade lovat att gå på stan med mina kusiner, så idag har vi varit i varenda affär de kunde komma på (minst en gång). Det visade sig att Monki hade rejält rea (20 kr/plagg för alla reavaror) så jag köpte mig faktiskt ett par jeans och en blå...vet inte vad man kallar kombinationen av linne och tights i ett plagg men det är vad det är. I övrigt verkade det som om alla hittade vad de ville ha, även om ingen riktigt planerat att köpa något.

Ikväll ska vi till vår föreställningslokal och kolla att allt är helt och iordning till nypremieren på fredag. Ska bli roligt att dra igång med spex igen. ^_^ 

Av himeko - 12 februari 2008 14:27

Idag kom mina kusiner hit. De stannar till imorgon, så ikväll blir det mys med "kinamat" och kladdkaka (mumsigt). Nu ska vi spela lite spel tills det blir matdags.

Av himeko - 8 februari 2008 07:57

Det är det som gäller idag. Får se om man hinner göra något trevligt ikväll, annars får det väl bli imorgon. Ska se om jag kan dra ihop en spelkväll eller något. ^_^ Börjar faktiskt få ordning i lägenheten igen, ska bara få in kläderna i garderoben på något sätt (liten garderob+klädintresse=omöjligt?), kanske skulle färgsortera igen eller något.

Av himeko - 7 februari 2008 11:55

Andra passet kroki för min grupp. Den här gången hade vi en kvinnlig modell. Det känns faktiskt som om jag börjar bli lite bättre även om det fortfarande helt klart inte riktigt är min grej att rita människor (det syns så väl när proportionerna blir fel). Annars är det riktigt roligt, och det är lätt att förstå varför vi behöver det som ett inslag i våra kurser. Kan man lätt och snabbt skissa människor brevid tekniska produkter så är det lättare att få andra att förstå hur man menar att den ska se ut.

Hann ned en sväng på stan också, så nu har jag ett nytt skissblock till resten av krokin och en stor påse härlig lavendel så jag kan göra massvis med små lavendelpåsar till garderoben (och möjligen en sats lavendelkakor om jag får tag i receptet). ^_^ 

Av himeko - 6 februari 2008 11:51

Här händer det mycket. Ska städa varenda kubikmillimeter av lägenheten eftersom jag hittade en pälsänger inne på toa, enligt anticimex hemsida så är de vanliga i gamla höghus och finns de i en lägenhet så finns de troligen i flera (kan ta sig runt genom ventilationen). Usch och fy för hemska små kryp.

 Tänkte hinna knalla ned på stan imorgon och se om jag kan få tag i lavendel eftersom de tydligen inte gillar den lukten. Skadar inte att ha några fler påsar i garderoben.

Ovido - Quiz & Flashcards