Alla inlägg under januari 2008

Av himeko - 5 januari 2008 21:50

Vi tog en sväng förbi stan eftersom min mamma skulle lämna tillbaka ett par skidbyxor. Tittade in en sväng på Gina Tricot och hittade några trevliga fynd.

Fick en rödlila-aktig yllekjol med knäppning längs hela framsidan och en matchande farfarströja (rödlila bomull) av mamma. Sedan lyckades jag få tag i festklänning nummer två. Svart fodral av enklaste modell, med ett löstagbart bälte med guldränder. Satt dessutom som gjuten. Så den är jag riktigt nöjd med. Slänger upp bilder någon gång när jag råkar ha kameran i närheten. ^_^

Av himeko - 4 januari 2008 21:47

Har varit och hälsat på mitt lilla kusinbarn Nathalie idag. En vecka gammal och med en nästan otrolig förmåga att rynka pannan (på ett gulligt sätt såklart). Liten som en docka och så där härligt babysöt.

Annars har det inte hänt så värst mycket, har sytt lite mer på västen (kommer att bli ett långprojekt) och packat lite. 

Sy?

Av himeko - 3 januari 2008 10:43

Ska försöka ge mig på nästa sömnadsprojekt idag. En lång, röd väst i ylle. Får ju börja med att knåpa ihop ett mönster och så, och sedan är det bara att försöka hämta hem symaskinen. Har lämnat in den på service och blev lovad att den skulle vara klar idag.

Men innan det blir det promenad i det (nästan) fina vädret. ^_^ 

Av himeko - 2 januari 2008 10:40

Ny film att lägga till favoriterna. ^_^

Arn-filmen var riktigt , riktigt bra. Den där typen av film när man verkligen lever sig in hela tiden och känner stämmningen från duken. Verkade som om de andra som såg den hadeungefär samma åsikt, var länge sedan jag var på en film där publiken var knäpptysta efter en kort stund (inte ens påsprassel). Så på det hela taget en bra bioupplevelse och en kanonfilm.

Arn

Av himeko - 1 januari 2008 17:54

Ska snart iväg och se filmen nu. Mysigt med bio. ^_^

Dessutom är det ju en film jag tror att jag verkligen kommer att uppskatta. Rätt tidsperiod för mig och områden jag känner igen och har sett sedan jag var liten. Risken är ju iofs att jag har för stora förhoppningar, men den måste ju bara vara bra. ^_^

Skapa flashcards