Alla inlägg under januari 2008

Av himeko - 13 januari 2008 22:51

Så här ser det alltså ut här hemma nu. De här bilderna täcker dessutom in ungefär en tredjedel av min lägenhet (det finns gränser för hur dålig levnadsstandard djur får ha, studenter däremot...).

Är i varje fall helt klart nöjd med resultatet. Dörrar på bokhyllan blir hur smidigt som helst för att gömma min kreativa oordning. Stolarna är riktigt bekväma och ganska stabila, dessutom ser de ut som en snygg korsning av myran och sjuan. Nu ska jag bara se till att få lite gäster så jag får nytta av att ha fyra stolar. ^_^

Av himeko - 12 januari 2008 09:50

Idag har mina föräldrar varit här (de stannar över natten också). Först tog vi en sväng på stan. Hittade en enkel svart tröja i ekologisk bomull (Zara), en svart tröja med gem på (Monki) och en halvstor, svart handväska (att ha så länge) i äkta pläder. :P

Sedan åkte vi en sväng till IKEA för att köpa dörrar till min bokhylla (köpte en Billy i bokfanér billigt precis innan jul), blev lite andra småsaker också (förbrukningsvaror som klädpåsar tex).

Kvällen har ägnats åt att montera de nya, snygga stolarna och sätta fast dörrar på bokhyllan. Tog sin lilla tid, men resultatet blev bra i varje fall. ^_^

Slänger upp lite bilder när det är bättre ordning. 

Av himeko - 11 januari 2008 00:19

Följde med för att lämna in lite saker (kort varsel så jag hann inte rensa så mycket). Såg en del saker som jag gärna skulle haft med hem, men jag klär varken i hattar med flor eller storlek 42, så det fick vara.

Nu är det som vanligt pluggande som gäller. Sedan ska jag försöka städa lite eftersom föräldrarna kommer imorgon. Så jag ska få hit mina nya stolar (får försöka ta kort och visa hur det blir), får hjälp att släpa upp en bokhylla ur förrådet och sedan ska jag förhoppningsvis på IKEA och köpa dörrar till den. ^_^

Kan bli en jäktig helg, men det är nog värt det i slutändan. 

Av himeko - 10 januari 2008 00:16

Matte, matte...och sedan sitta hela kvällen med webkurs i mediahantering. Men plugga bör man, annars dör man (i varje fall när man inte fått tillräckligt med poäng och CSN slutar lämna ut matpengar).

Back to the book.... 

Av himeko - 9 januari 2008 00:08

Bilder på klänningarna jag fyndat på rea.

Den med gulddetaljer sitter ganska illa på provdockan (alldeles för långt upp), men den är som skräddarsydd på mig. Klassisk och snygg när man inte har bältet och vill man ha en färgklick kan man så klart byta till ett annat bälte eller ett sidenband tex.

Klänningen med paljetter känns lite som något som hör hemma i en danstävling. Men den sitter bra och det är roligt att ha något lite mer glittrigt att ta till. Snyggt med låga skor och kanske ett par lite större örhängen eller någon prydnad i håret (måste ändå ha det uppsatt för att ringningen ska synas i bak).

Två festklänningar för 500:- totalt är ju inte helt illa (julklappspengen från farmor och farfar var helt lagom). Nu har jag lite nytt till vårens fester, så jag är helnöjd med dem. ^_^

Av himeko - 8 januari 2008 12:54

Plugg, plugg, plugg hela dagen. Men nu är det kväll och jag ska på bio. ^_^

Blir Bee Movie eftersom den verkar vara full av skön humor (dessutom gör en hel dags matteplugg att man inte orkar se något särskillt djupt).

Av himeko - 7 januari 2008 12:50

Så var man tillbaka i Göteborg och kedjad vid Calculus igen. Inte mycket att säga idag egentligen. Tog en promenad ner mot stan och kollade efter om Press Stop hade någon trevlig tidning, men det var inget som var intressant nog att betala för just nu i varje fall.

Av himeko - 6 januari 2008 12:12

Kommer inte få med hälften av alla saker idag, men som tur är så kör föräldrarna ner saker till både mig och min bror. Har i varje fall fått med det viktigaste tror jag. Mitt wacom-bräde och mina matteböcker (absolut nödvändigt), gympaskor och ett par kängor (till Gbg-slasket), dunjackan och lite kläder (runt tolv plagg inkluderande träningskläderna). Så det är inte mycket jag har med, men det väger en del. Två stora väskor blev det.


(Nu har jag hunnit kolla skidåkningen också. Suveränt gjort av Charlotte Kalla) ^_^

Ovido - Quiz & Flashcards