Alla inlägg under januari 2008

Av himeko - 22 januari 2008 08:27

Hade i varje fall inte feber när jag vaknade och det är ju bra. Fast jag har fortfarande ont i halsen och huvudet. Idag orkar jag förhoppningsvis med båda föreläsningarna i varje fall. Sedan ska jag sätta mig ned med skivfodralsdesignen till spexskivan innan det drar igång med alldeles för mycket i skolan. 

Av himeko - 21 januari 2008 08:24

Inte roligt att vara sjuk, jobbigt att inte orka sitta vid datorn (har en massa jag borde göra). Orkade med en halv föreläsning idag, så det gick inget vidare att gå till skolan heller.

Av himeko - 20 januari 2008 21:16

Har lyckats bli sjuk (förvånansvärt nog inför skolan och inte lagom till ett lov), närmare 40 i temp och fruktansvärt ont i halsen. Har följaktligen inte varit särskillt aktiv idag. Men jag har åtminstone lyckats pilla ihop ett till halsband, tvåradigt den här gången och i vitt och silver, påminner lite om någon slags spetskrage.

Måste börja sälja lite av mina smycken igen, dels för att få utrymme för att göra nya och dels för att få råd med lite nya pärlor. Får se hur det går med den saken, det mesta jag gör finns i slutändan bara i ett exemplar och man vill ju inte skiljas från de bästa (även om de är mest lättsålda). ^_^ 

Av himeko - 19 januari 2008 15:48

Tänkte ta en promenad eftersom det var soligt och fint (trots att det blåser så att man knappt kan stå rakt på vissa ställen). Lyckades gå ned på stan via ett antal omvägar och kollade runt lite där. Det blev inga stora inköp direkt. Hittade en duk som min mamma vill ha, halva reapriset, så jag köpte varsin åt henne och mormor. Sedan var jag inne på Panduro en sväng och kollade om de hade några trevliga pärlor, men det får bli smyckestillverkning av vad jag har (det fanns inte särskillt mycket roligt och det lilla som fanns var dyrare än om jag beställer).

Nu har jag ätit en mumsig bananmacka till lunch och ska ta igen mig hela kvällen. Jag sprang igår och ska göra allt förberedande för skolan imorgon, så det finns inte mycket som kan hindra mig. ^_^ 

Av himeko - 18 januari 2008 20:22

Efter avklarad tenta passade jag på med lite avslappning genom pärlpyssel. Jag ville testa att jobba med seed beads, så jag kollade in ett mönster jag hittade på nätet för ett tag sedan och gjorde en variant på det (lite andra former och storlekar på pärlorna). Gjorde ett kort halsband (nästan choker) eftersom det är en del pill med så små pärlor och eftersom jag inte är helt säker på när jag skullekunna använda det.

Blev ganska nöjd med resultatet, hyffsat för att vara ett första försök antar jag. Det viktigaste är ju ändå att man har roligt när man gör det. ^_^

Av himeko - 16 januari 2008 11:51

Idag borde jag:

*Springa (åtminstone korta spåret precis där jag bor)

*Plugga matte

*Lyssna på tråkig powerpoint-kurs

*Gå och handla lite mat (har ingen bra middagsmat hemma)

*Bära ned fällstolar och julsaker till förrådet


Känner jag mig själv rätt så kommer jag lyckas springa och plugga matte, kan möjligen lyckas släpa mig iväg till lilla Willys också om mjölken tar slut (mitt största beroende). :P 

Av himeko - 15 januari 2008 11:49

Jag kan ju inte påstå att det har hänt särskillt mycket idag. Har spenderat en massa tid med matteboken (som vanligt) och gått över från photoshop till universums kanske tråkigaste kurs i powerpoint (inte nog med att jag egentligen kan grunderna, man får lyssna på den mest sövande och tråkiga röst man kan tänka sig också). 

Av himeko - 14 januari 2008 22:58

Nu har jag äntligen lyckats ta mig tid att ta en bild på väskan och t-shirten jag köpte i lördags. Perfekt väska att trycka ned saker i när man behöver lite mer, får plats en extra tröja (min "riktiga" handväska rymmer, plånbok, mobil, en fickspegel och läppglans).

T-shirten är mest ett härligt vardagsplagg. Alltid bra med en extra, och plastgem är ju ganska roligt som tryck.

Ovido - Quiz & Flashcards