Alla inlägg under december 2007

Av himeko - 6 december 2007 07:45

Eller något.


Jag har i varje fall fått ihop en svart konstruktion som kan kallas låda tror jag. Förhoppningsvis duger den både i storlek och modell. Får försöka ta med den till skolan idag och visa för R så att han vet vilken storlek korten borde ha. 

Av himeko - 6 december 2007 07:26

Idag ska jag i varje fall lyckas få med burken med pepparkakor att bjuda kurskompisarna på. Lilla My-formade kakor med kristyrrosetter borde nog gå hem ^_^

Slipper i varje fall att släpa runt på den tunga ergonomipärmen nu, misstänker att enda anledningen till att vi skulle ha den var att inse att det är dåligt för ryggen att bära runt en massa tunga saker i ryggsäcken. 

Av himeko - 5 december 2007 19:33

...efter julpyssel


Vill pyssla! Men jag har ju aldrig tid, kanske finns en liten möjlighet nu till helgen eftersom jag inte har några spexföreställningar att vara med på. Skulle vilja:

Göra lite smycken, har massor med pärlor, krokar, kedjor mm.

Sy några häftiga klänningar

Julpyssla, fast jag vet inte med vad

Måla/rita någonting 

Av himeko - 4 december 2007 19:59

Lite färre kvar att köpa efter idag, men fortfarande fullt tillräckligt för att det ska bli svårt att hitta bra grejer i tid. Har lyckats få tag i genomfärgad, svart kartong och lite sidenband så jag kan få ordning på lådan till nästa inlämning, så jag har åtminstone åstadkommit något vettigt idag ^_^

Av himeko - 2 december 2007 15:08

Nu börjar man sakna att sjunga i kör igen, brukar vara värst innan jul och vid valborg eftersom det är då man sjunger samma låtar varje år. Kommer på mig själv med att nynna på alla möjliga jul- och luciasånger.

Dessutom är jag allmänt lycklig över att det är december och snart jul. Så många chanser att tända ljus, mysa med glögg/varm choklad, pyssla osv. Synd bara att det är så fruktansvärt mycket att göra i skolan den här perioden.

Av himeko - 1 december 2007 15:03

...innan jul.


Buskföreställningen är alla andra spexares chans att dels stå på scen, dels att se om man kan få ensemblen att tappa masken. Det första gick bra för alla som ville. Men det var bara ensemblisterna som rådde på varandra (en högst ofrivillig snubbling resulterade i en del skratt).

Rolig föreställning i varje fall och ett trevligt spexkalas efteråt. ^_^ 

Ovido - Quiz & Flashcards